Как да изтрия профил в Betway?

Ако имате причина за изтриване на профил в Betway, можете да го направите автоматично от сайта на оператора. Компанията ви дава възможност да се отпишете и да спрете с играта ви в хазартния сайт. В случай че не искате пълно изтриване на акаунта, може да се възползвате от опцията за временно самоизключване или лимитиране на депозитите. А ето и как става това.

Закриване на профил в Betway

При положение че е дошло време за пълно самоизключване от Betway, може да пристъпите към него, след като влезете в сайта, а след това във вашия профил. Там се намира опцията за отписване, която да използвате, за да закриете акаунта си и никога вече да не го използвате. Ние ще ви улесним, като ви предоставим информация относно преминаване през тази процедура:

  • Влезте в сайта на Betway;
  • От акаунта си изберете „Отговорен хазарт“;
  • Натиснете върху опцията „Постоянно изключване“;
  • Потвърдете желанието си да изтриете профила ви;

От Betway могат да поискат да впишете причина за закриването на профила ви. Това ще им помогне да подобрят услугите си, за да удовлетворят желанията на клиентите си. Разбира се, вие може да посочите, че желаете да си вземете почивка от хазарта и да избегнете бъдещи залози. Попълнете кратката форма и до 24 часа профилът ви ще бъде деактивиран от компанията.

Временно самоизключване от Betway

За тази, които не искат цялостно изтриване на профил в Betway, могат да се възползват от опцията за временно самоизключване. За да си дадете почивка от залозите за определен срок от време, е нужно да следвате няколко прости стъпки, които ще опишем по-долу, за да бъдете информирани.

  • Влезте във вашия Betway профил;
  • Кликнете на отписване най-долу на страницата;
  • Откажете получаване на съобщения от компанията;
  • Изберете срок за самоизключване от 1 до 30 дни;
  • До 24 часа вашата заявка ще бъде приета;

Лимит на депозит в Betway

Не на последно място, можете да лимитирате депозитите ви в Betway, за да не прекалявате със сумите, които харчите за хазарт. Тук отново е нужно да влезете във вашия профил и да извикате секция „Отговорна игра“. Следва да изберете „Лимит на депозирането“ и да посочите периода за ограничението на депозита. В същото време впишете и сумата, която не искате да прескачате.

Обобщителни думи

Хазартният оператор Betway ви дава възможност за изтриване на профил или временно самоизключване. Това все мерки, с чиято помощ ще се откъснете от хазарта изцяло или временно. Не на последно място ще може да управлявате депозитите си, за да не изхарчите големи суми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *