Betmarket слагат месечна такса от 10 лв за неактивни играчи

Ако не сте активни повече от 6 месеца и не направите депозит в Betmarket, ще ви таксуват 10 лева. Това е нововъведение в правилата и условията на сайта, което хвърли в шок множеството от залагащите. При положение че минат още 6 месеца и в баланса по сметката има пари, то тогава операторът има право да ги задържи. Това за нас е поредната грешка на компанията Бетмаркет.

Какво е такса неактивност от 10 лв в Betmarket?

В моменти, когато институциите и хората се борят с хазартната зависимост, от Betmarket решават да наложат 10 лева такса за неактивни акаунти. В случай че 6 месеца не играете или не депозирате, то тогава се всеки следващ месец ще ви се начисли “скромната“ такса от 10 лева.

Подобен вид задължение е наистина недопустимо. Никой не може да кара играчите да харчат пари за хазарт, тъй като може и да не разполагат с такива. Таксата за неактивност е истинска глупост и с това ще се съгласят много хора. За да избегнете плащането на подобен вид такси, то тогава най-добре закрийте акаунта си в Betmarket, за да не угодите на странните им идейки.

Betmarket такса поради неактивност

Как да закрия акаунта си в Betmarket?

При положение че не искате да плащате месечна такса от 10 лева за неактивност, можете да пристъпите към закриване на игралната си сметка в Betmarket. Тази процедура не е много сложна, което е едно от малкото позитивни неща в този сайт. Все пак и тук трябва да извървите дадени стъпки, за да сложите край на участието си в онлайн платформата. А ето и как точно става това:

  • Изпратете имейл на data.protection@betmarket.bg, в чието заглавие напишете „Желая да закрия акаунта си“. В имейла обяснете, че искате да деактивирате акаунта си в Бетмаркет;
  • Поддръжката ще ви върне декларация за закриване на акаунт. Вие трябва да я попълните и да им я върнете обратно, а желанието ви ще бъде разгледано в срок от 7 работни дни;
  • В този период не влизайте в акаунта ви в Betmarket, тъй като ако го направите, заявката ви за премахване на акаунта ще бъде анулирана автоматично.

Постъпвайки по този начин ще забравите за всякакви такси, проблеми с акаунт, задължения и други неща, които могат да ви споходят в сайта на хазартния оператор. Вие имате права и компанията е длъжна да се съобрази с искането ви за затваряне / деактивиране на акаунт.

Betmarket може да ви таксува от игралния баланс поради неактивност

Обобщителни думи

Участието в хазартни игри крие рискове от развиване на хазартна зависимост. Това не е просто едно забавление и може да се пристрастите към хазарта, както и да загубите много пари. Бъдете отговорни играчи и се придържайте към политиката за разумна игра, за да нямате проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *