Топ коефициенти в Betano

Betano е един от сайтовете за залози, в които може да намерите топ коефициенти за различни видове спорт. Най-харесвани са футболните залагания, за които има изключително добри ставки, включително и такива с 0% марж. Това означава, че букмейкърът не удържа комисионна и предлага чист коефициент, който е значително по-висок от останалите.

Как да открием топ коефициенти в Betano?

Не е никак трудно да стигнете до топ коефициенти в Betano, тъй като те се виждат, след като влезете в секция “Спорт” и от лявото меню изберете желаната дисциплина. За да намерите ставки с 0% марж съблюдавайте за оранжевия етикет “0%”, който е залепен за спортното събитие. Както ще се уверите коефициентът е завишен, така че можете да спечелите повече.

За някои спортни състезания има наистина много високи коефициенти. Обикновено, завишените стойности важат за големите футболни първенства в Англия, Италия, Испания, Германия и Франция, но има и добри ставки за Шампионска лига, Лига Европа и Лига на конференциите. Не на последно място се предлагат топ коефициенти и за други спортове.

За кои спортове има топ коефициенти в Бетано?

Ако се насочите към топ коефициенти в Бетано с 0% марж, то тогава можете да ги намерите за футбол, хокей на лед и баскетбол. Ставките с нула процента марж важат само за залози преди началото на мача, но не и за залагания на живо. В същото време, коефициентите са актуалния за пазара “краен резултат” и не важат за останалите маркети в платформата.

В същото време не можете да залагате на мачове с 0% марж чрез бонус средства. Вие трябва да извършите залог с лични пари, които сте депозирали в игралната си сметка. В случай че залагате с получен бонус, то тогава стойността на коефициента ще претърпи промени.

На този етап, освен за тези три спорта, не се предлагат топ коефициенти с нулев марж. Това обаче може да се промени в бъдеще време, тъй че проверявайте в сайта на Бетано и четете правилата към всяка оферта. Повече информация ще откриете в специалната промо секция.

Заключителни думи

Бетано предоставят топ коефициенти, така че играчите да могат да печелят, дори с по-нисък залог. Коефициентите с нула процента марж са харесвани от повечето потребители в сайта и това не е никак случайно.

Те дават големи възможности да се забавлявате с любимите си спортове, първенства и турнири. Вие обаче трябва да бъдете разумни и да внимавате със залозите, тъй като те могат да доведат до хазартна зависимост. А сега ви пожелаваме успех.

Дата на публикуване: 18/05/2023

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *