Betano пуска Fantasy premier league турнир с много награди

Home » Betano пуска Fantasy premier league турнир с много награди

Хазартният оператор Betano пусна своя Fantasy premier league турнир, който представлява интригуваща футболна игра с много награди. Общо взето става дума за виртуален футбол, в който играчът менажира свой отбор, с който влиза в конкуренция срещу останалите клиенти на Бетано.

Какво представлява Fantasy premier league?

Най-просто казано, това е игра, в която сформирате футболен тим от различни играчи. В зависимост от представянето на всеки играч в селекцията, трупате точки и вървите нагоре в класацията. Наградният фонд за турнира често надхвърля сумата от 3000 лева, а входът е много малък – само 3.90 лева. По този начин вече участвате в играта и се надяваме да станете първи.

В т.нар. фентъзи турнири могат да участват между 150 и 1000 играча. В някои случаи бройката може да надхвърли хиляда, което прави конкуренцията много голяма. Колкото повече играчи има, толкова по-солиден награден фонд се трупа, на база входните такси и извършените залагания.

Какво представлява Fantasy premier league?

Как се играе във Фентъзи лигата?

Вие може да влезете с вашия отбор в различни лиги и турнири. Най-важното, е да създадете състав от най-много 5 футболиста, които ще се подвизават турнира. От този момент се гледа тяхното представяне в реалните мачове. Ако те вкарват голове и допринасят за победите на своите тимове, то тогава вие ще получавате точки. Колкото повече са точките ви, толкова по-добра позиция имате.

При положение че подберете добри футболисти, от които се очаква да бъдат голмайстори за своите отбори, то тогава ще вървите напред. За първите няколко първенства са предложени съблазнителни парични награди, тъй като от Betano искат да останете напълно доволни.

В началото може и да не тръгнете с шеметен старт, но в перспектива играчите ви ще започнат да бележат, което е добра вест за вас. Влизайки във фентъзи секцията на Бетано, ще можете да си избирате мачове, в които виртуалният ви отбор да участва. Всичко останало е въпрос на късмет.

Защо да изберем Fantasy premier league на Betano?

Емоцията да имате фентъзи отбор с най-големите звезди, е наистина много голяма. Вие ще стискате палци футболистите да се справят добре, за да ви донесат точки и респективно печалби. Малко букмейкъри в България предлагат тази възможност, която считаме за много атрактивна. Повече за играта може да научите, след като се регистрирате в Betano и влезете в тематичната секция.

Надяваме се, че сме поднесли интересна информация и пожелаваме на всички залагащи много късмет, за да могат да стигнат до желаните успехи. Очакваме да се върнете при нас за още любопитни новини около букмейкърите, онлайн казината и всичко важно от света на хазарта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *