Класация на най-играните игри в Betano

В тази статия ще направим класация на най-играните игри в Betano. Онлайн казиното стана много известно напоследък и вече се радва на хиляди играчи от България. Операторът предлага игри от различни провайдъри, сред които Amusnet Interactive, CT Interactive, Playson, Pragmatic Play и други. А сега, без да губим време, преминаваме към класацията.

7 – 100 Burning Hot

Това е слот игра, която е произведение на Amusnet Interactive и е базирана на класическите символи на плодовете. Играта има 5 барабана и 100 печеливши линии и включва символи като череши, лимони, портокали и звезди. Функциите включват Wild символи и бонус режим, които могат да донесат значителни печалби. От играта може да бъде спечелен и джакпот.

100 Burning Hot Слот Игра

6 – Majestic Forest

Тази ротативка на Amusnet Interactive е на тема дивата природа. Играта има 5 колони и 10 печеливши линии и включва симexultras@abv.bg воли като мечки, орел и кукувица. Функциите включват Wild символи, scatter символи и бонус режим, които могат да донесат големи печалби. Поради тази причина много от играчите в Betano предпочитат именно тази игра и я играят постоянно.

5 – Extra Stars

Този слот на Amusnet Interactive е известен със своята класическа игрова механика и символи на плодове. Играта има 5 барабана и 10 печеливши линии и включва символи като череши, лимони, портокали и звезди. Функциите включват Wild символи и джакпот рунд, които дават допълнителни печалби, като това е една от най-играните игри в Бетано.

Extra Stars Слот Игра

4 – Book of Gold: Classic

Ротативката Book of Gold: Classic на Playson предлага египетската тематика. Играта има пет барабана и десет печеливши линии и в нея присъстват различни символи като фараони, амулети и различни богове. Функциите включват scatter символ, wild символ безплатни врътки и бонус режим, които често носят добри печалби на играчите в сайта на Бетано.

3 – Wolf Gold

Играта Wolf Gold на Pragmatic Play е базирана на животните в дивата природа. Тази ротативка предоставят 5 барабана и 25 печеливши линии и включва символи като вълци, орел и бизони. На разположение са и wild символи, scatter символ, безплатни завъртания и бонус ниво, което прави заглавието любимо на по-голямата част залагащи в Betano България.

Wolf Gold Слот Игра

2 – Gorilla Mayhem

Страхотна игра на тема животни, която радва играчите в Betano с 5 колони и 20 линии. В играта участват разнообразни животински видове, като най-силна е горилата, а в комбинация със златна маска дава наистина големи печалби. Не на последно място има и scatter символ диамант, който ако се появи 3 пъти по барабаните, играчът получава 10 безплатни врътки.

1 – Sweet Bonanza

Тази слот игра е дело на Pragmatic Play и е на тема сладкиши. Играта има 6 барабана и множество начини за печалба. В играта има символи като конфети, плодове и бонбони. Функциите включват Tumbling Reels, scatter символи, безплатни врътки и множители на печалбата, като всичко това я прави най-играната игра в Betano към актуалния момент.

Заключителни думи

Така видяхме ние най-играните слотове в Betano, но с течение на времето тази класация, може да претърпи промени, тъй като се появяват нови и още по-интересни игри. Все пак се надяваме, че сте получили полезна информация и ви призоваваме да играете разумно, тъй като хазартните игри не са просто забавление и крият риск от хазартна зависимост.

Дата на публикуване: 02/05/2023

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *