Баскетболната звезда Александър Везенков става посланик на Betano

Една от най-големите баскетболни звезди в България – Александър Везенков се присъедини към екипа на Betano. Той е новият посланик на хазартния оператор в България и бе привлечен от Kaizen Gaming, които са собственици на сайта за залози на спорт и казино. Везенков ще призовава българските играчи да се забавляват на друго ниво и да играят разумно и отговорно. Заедно с нашия баскетболист бе привлечен и играчът на NBA Янис Адетокумбо, който ще представя бранда.

Александър Везенков и Betano

Александър Везенков е български баскетболист, който печели призванието „Спортист на годината“ за 2022 година. Той се състезава за гръцкия БК Олимпиакос, което допълнително го приближава към онлайн платформата на Betano. Саша Везенков е реализатор номер 1 за сезон 2022/2023 година в Евролигата. Той не крие страстта си както към баскетбола, така и към онлайн игрите.

Българската суперзвезда ще стане лице на Betano в България, така че да повдигне имиджа на компанията. Kaizen Gaming вече имат лиценз и оперират легално на наша територия, а сега вече имат и посланик, който да ги представлява пред широката публика. Баскетболистът не крие симпатиите си към хазартната компания и е щастлив, че именно той ще я представлява у нас.

Везенков обяви, че е развълнуван от присъединяването си към екипа на Бетано. Букмейкърът помага на българския спорт и подкрепя младите спортисти, което е ценно за звездата на БК Олимпиакос. В своето интервю той изказва пълната си подкрепа към хазартния оператор и се надява да продължи спонсорството за родния спорт да продължи да бъде все така активно.

Какъв е отзвукът от Betano?

Изпълнителният директор на Бетано за България – Цветин Йорданов, сподели пред журналисти, че е горд от присъединяването на Александър Везенков към екипа на Kaizen Gaming. Той добавя, че Везенков е дисциплиниран и има спортен хъс, като именно тези качества отговарят на изискванията на бранда. Директорът вярва, че заедно ще пожънат много успехи в много спортни инициативи.

Общо взето Betano са доволни от привличането на Саша Везенков за посланик на бранда. Те се изказват много ласкаво за баскетболиста, тъй като имат лични впечатления от неговите качества и изяви на баскетболните игрища. Това е и причината да се спрат точно на него за тяхната кампания.

Заключителни думи

Бъдещото партньорство между Везенков и Betano ще бъде забелязано от спортните фенове в България в най-скоро време. По всяка вероятност баскетболната звезда ще се появи в рекламните клипове на букмейкъра, за да призове играчите към разумна и отговорна игра. Той ще участва и в други събития свързани с дарения за спорта и партньорства. Всичко това предстои да се случи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *