Aviator – любопитна слот игра, без барабани и печеливши линии

Home » Aviator – любопитна слот игра, без барабани и печеливши линии

Пригответе се да излетите в небето със слота, който ще разгледаме днес. Aviator е слот игра, създадена през 2019 година и бързо става едно от най-популярните забавления в различни известни казина. Графиката на авиационния слот е изключително проста, което напомня да не очаквате реално излитане в космоса.

Ревю на играта

За разлика от множество добре познати слотове, Aviator не разполага с никакви символи, барабани, редове или печеливши линии. Играта е на уникална тематика и ще ви даде да изберете свой собствен множител при всяко проиграване на сума. Играта се захранва изцяло от генератор на случайни числа, а информация за последните игри, може да бъде получена с един клик.

Играта представлява самолет, летящ нагоре и издигащ коефициент. Самолетът ще продължи да лети, докато изведнъж не изчезне от полезрението ви, а вашата цел ще бъде да осребрите множителят преди това да се случи. Вълнуващата част е, че може да пропуснете големи награди, ако решите да осребрите множителя твърде рано, но пък и да загубите пари, ако самолетът излети преди да сте успели да осребрите коефициента.

С излитането на самолета, наградите се увеличават експоненциално, а вашата печалба се формира според множителя, на който самолетът се намира в текущия момент. Може да започнете игра с различни залози, а предложените такива са между 1 и 10 евро, но с предоставените бутони „+“ и „-“ може да регулирате ставката по ваше усмотрение.

Характеристики и бонуси на слота

Aviator не разполага с допълнителни бонус функции. Истинският чар, който играта има, е нейната уникална игрална механика. Може да потърсите големи печалби, само докато играете този слот, или с малко повече риск, докато се опитвате да видите колко далеч може да стигне самолета.

Характеристики и бонуси на слота

Играта все пак разполага с някои удобства, като например чат на живо, в който може да обсъждате играта си с други играчи. Също така може да виждате чуждите залози и печалби, както и докъде точно е стигнал самолета в предходните игри.

Възвръщаемостта на този слот е висока – 97%, което означава, че всеки залог от 100$ връща 97$ под формата на печалби. Волатилността на Aviator е средна, което е никак нелоша настройка, имайки предвид високия процент на възвръщаемост.

Заключение

На фона на иновативността, вплетена в Aviator, слотът е изключително любопитен, както за закоравели хазартни играчи, така и за обикновени хора, които искат да разнообразят своето ежедневие. Слот играта със сигурност ще успее да ви разсее от добре познатите вече такива с печеливши линии, барабани и символи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *