Art of Gold слот игра

Art of Gold е поредното допълнение към колекцията от плодови слотове на доставчика Amusnet Interactive, създадено специално за ретро аудиторията. Със старата си тематика и прост геймплей, слотът предлага златни печалби до 500x от залога ви! Подобно на всяка друга плодова машина, Art of Gold поддържа всичко просто, включително и своя дизайн. Тук действията се развиват на традиционни барабани 5×3, съставени от познати плодове и други класически символи, поставени на фон върху червена стена. Графиките са приятни, а символите на барабаните са доста детайлни.

Ревю на играта

Art of Gold слот ревю


Слотът Art of Gold е достъпен за игра на всяко устройство и има диапазон на залагане от 0.4 до 8 на завъртане. Волатилността е оценена на 2 от 5, което е ниско до средно ниво, а RTP е солидно закотвен на 96.25%, което е малко над средното. Максималното, което можете да спечелите от едно завъртане, е 500x от залога ви.

Три или повече еднакви символа, попаднали съседно по една от 40-те фиксирани линии, започващи от най-левия барабан, създават печеливша комбинация. Има общо 8 платени символа, разделени в три категории. Нискостойностните символи са череши, портокали, грозде и сливи, като пет еднакви символа носят 2.5x залога. Средно стойностните символи са дини и нарове, които носят 5x залога. Най-високостойностните символи са златни кюлчета и червени щастливи седмици, които носят съответно 7.5x и 25x залога за комбинации от пет.

Характеристики и бонуси на слота


Art of Gold е истински класик и тук няма да намерите безплатни завъртания или бонус игри. Главната атракция са натрупаните уайлд символи, които създават по-големи възможности за печалба, замествайки всички обикновени символи. Те се появяват само на барабани 2, 3 и 4 и могат да покрият барабаните изцяло.

Скатер символите също са включени, представени от символ на долар. Попадането на 3, 4 или 5 скатера навсякъде на екрана носи фиксирана парична награда от 2x, 20x или 500x залога в допълнение към печалбите по линиите.

Играчите могат да увеличат своите печалби чрез функцията Gamble, предлагана след всяка постигната печалба. Това е проста игра с карти, където целта е да се познае цвета на следващата изтеглена карта. Ако познаете правилно, печалбата се удвоява. Ако не познаете, всички печалби се губят.

Слотът също така разполага с Jackpot Cards, където играчите могат да спечелят един от четирите прогресивни джакпота. Джакпот играта може да бъде задействана на случаен принцип при всяко платено завъртане. След активиране се представя избор от 12 карти с лицето надолу. Целта е да се открият 3 съвпадащи бои, които ще ви донесат и съответния джакпот.

Заключение


Е, Amusnet Interactive има множество плодови заглавия в своя арсенал и, честно казано, Art of Gold не се различава особено от своите предшественици, но все пак носи своята класическа нотка. Функциите, представени тук, се срещат в много подобни стилови игри, да не говорим за външния вид. Няма нищо ново за предлагане на играчите, но тези, които не могат да се наситят на плодовете, все пак ще оценят усилията на Amusnet.

Дата на публикуване: 05/06/2024

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *