7777 Национална лотария

В близкото минало в България се предлагаше 7777 Национална лотария, която обаче остана в миналото. Това дружество беше оглавено от скандалния бизнесмен Васил Божков, който обаче прекрати своята дейност и се покри в чужбина. 7777 Национална лотария обяви фалит, а всички други лотарии бяха одържавени и само Държавния спортен тотализатор получи правото да организира лотарийни игри. Повече по тази тема, можете да прочетете в тази наша публикация.

Кои са 7777 Национална лотария?

Националната лотария и сайта 7777.bg бяха брандове на Васил Божков (черепа), който организираше игри с търкане на лотарийни билети и моментни печалби. В сайта на „седмиците“ се предлагаха и спортни залози с горещи бонуси. Така обаче дойде месец март, 2020 година, когато двете марки прекратиха дейността си. Още на 28.02.2020 година от НАП наложиха запори на дружеството „Национална лотария“ АД и към този момент игрите останаха в близкото минало.

Историята свидетелства за някои играчи, които така и не успяха да вземат спечелените си пари не само от сайта, но и от билетите за търкане (скреч карти). Това е така, защото на практика компанията спря да работи. Малко време, след като това се случи, е затворено и още едно дружество на Васил Божков, а именно Еврофутбол, в който се приемаха спортни залагания.

Билети за търкане от Национална Лотария

Има ли 7777 Национална лотария лиценз в България?

Не, както писахме вече по-горе, лицензът на Национална лотария бе отнет от бившия регулатор по хазарта – ДКХ. На по-късен етап функциите на „Държавната комисия по хазарта“ бяха делегирани на Националната агенция по приходите, която допусна няколко нови онлайн букмейкъра в страната, но за връщане на 7777 Национална лотария дори не е ставало дума до днешна дата.

С други думи „четирите седмици“ и лотарията вече нямат лиценз, а и едва ли ще получат такъв, тъй като срещу един от големите шефове – Васил Божков, са образувани няколко дела. Той в момента се намира в Дубай и не попада под ударите на закона, но какво ще се случи предстои да разберем. Разбира се, българските играчи могат да намерят цял куп алтернативи за хазартни игри.

Защо не работи сайта на 7777 Национална лотария?

Сайтът 7777.bg е блокиран от регулаторите по хазарта, тъй като няма лиценз в страната. Освен това, дружеството обяви фалит и реално не може да изплаща печалби на играчите. Почти сигурно е, че тази онлайн платформа няма да се появи отново в страната или не със същото име. Естествено, ако получим информация за друг развой на събитията, ще ви информираме своевременно, за да можете да прегледате новия сайт, но пак казваме, това е малко вероятно.

Сайта на Национална Лотария

Има ли алтернатива 7777 Национална лотария?

Ако харесвате лотарийни игри с талони за търкане, можете да се възползвате от предложенията на Българския спортен тотализатор, който е оторизиран да провежда подобен вид лотарии. Билети се продават във всички пунктове на тотото, така и в някои магазини като Фантастико например. Що се касае до сайта за залози 7777.бг, то той има много алтернативи, които ще изброим малко по-долу:

Не забравяйте, че залозите в упоменатите сайтове, могат да се правят само от лица, които са навършили 18 години. При положение че не сте пълнолетни не можете да се регистрирате в дадените онлайн платформи. Тук в сайта ни може да прочетете ревюта за всеки един уебсайт.

Заключителни думи

Хазартът не е просто развлечение. Той може да доведе до хазартна зависимост, тъй че бъдете отговорни, когато играете в сайтове за залози или онлайн казина. Има опасност да загубите повече пари, отколкото да спечелите. Надяваме се, че ще подходите разумно към рисковете от пристрастяване към хазартните игри и пожелаваме на всички наши почитатели здраве и успехи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *