40 Super Fruits слот игра

EGT Digital продължава своята вълнуваща серия от слотове на плодова тематика с 40 Super Fruits – заглавие, напомнящо за тяхната предишна разработка – 40 Super Hot. Точно като предшественика си, 40 Super Fruits разполага с 40 линии за залог, с модерен дизайн и разнообразие от класически плодови символи, уайлд седмици и скатери. Това, което отличава тази игра, е Clover Chance Jackpot, който предоставя на играчите вълнуващата възможност да спечелят един от четирите прогресивни мистериозни джакпота.

Ревю на играта

40 Super Fruits слот ревю


В 40 Super Fruits ще се натъкнете на 5-барабанен изглед, с четири реда и 40 фиксирани линии за залагане. Печелившите комбинации се формират отляво надясно, започвайки от най-левия барабан. Играчите имат гъвкавостта да поставят залози от 0.40 до 200, благодарение на различни опции за залог и стойности.

Характеристики и бонуси на слота


Уайлд и скатер символите са от добрите неща, които могат да ви застигнат в този слот. Освен класическите символи, играта разполага със символ на 7-ца, който служи като уайлд. Този символ може да замени всеки друг, образувайки печеливша комбинация, с изключение на скатера. От своя страна скатерът, представен от лилавата звезда, идва и с най-голямата награда, в момента, в който постигнете комбинация.

Clover Chance Jackpot: Една от най-вълнуващите функции е Clover Chance Jackpot, който може да се активира на случаен принцип в края на завъртане. Тази функция предоставя на играчите възможността да спечелят един от четирите прогресивни нива на джакпот: Mini, Minor, Major и Grand. По време на джакпот рунда, играчите избират от 15 сандъка, всеки със различни символи. Дванайсет от тези сандъци съдържат перлените символи в червено, зелено, синьо и лилаво, съответстващи на нивата на джакпота. Останалите сандъци съдържат специални символи за повишаване на нивото. За да прогресирате към следващото ниво на джакпот, трябва да съберете някой от тези специални символи, при условие че сте събрали и трите съответстващи перлени символи. Ето как работи:

  • Mini Jackpot: активира се, когато съберете 3 лилави перли;
  • Minor Jackpot: активира се, когато съберете 3 сини перли или 3 лилави перли и лилава детелина;
  • Major Jackpot: активира се, когато съберете 3 зелени перли или 3 сини перли и синя детелина;
  • Grand Jackpot: активира се, когато съберете 3 червени перли или 3 зелени перли и зелена детелина.

Gamble: Ако постигнете печалба, равна или по-малка от определен праг (в зависимост от големината на залога), ще имате възможността да удвоите печалбата си. Натискайки бутона x2 след постигане на определената печалба, ще влезете в рунда на залагане. В центъра на екрана се появява закрита карта с възможността да бъде една от четирите бои: пика, каро, спатия и купа. Играчите могат да направят залагане, като избират червено или черно. Когато картата се разкрие, правилният избор удвоява сумата, и се появява нова закрита карта за следващо залагане, позволявайки до 5 опита за залагане. Рундът приключва, когато играчът се оттегли, направи грешен избор или изчерпа своите опити за залагане.

Заключение


40 Super Fruits приема минималистичен подход с лаконичен избор от плодови символи, включващи череши, портокали, лимони, кайсии, дини, грозде, класическия символ 7-ца и лилавата скатер звезда. Задният план е семпъл, състоящ се от един цвят, който насочва вниманието на играча към барабаните и символите. Общият дизайн на играта придава предимство на простотата и фокуса, което определено може да бъде по вкуса на определени фенове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *