Бонус 4-4-2 от Winbet

Home » Бонус 4-4-2 от Winbet

Бонус 4-4-2 на Winbet ви връща към промоцията „Бонус Стоичков“. При положение, че направите четири квалифициращи залози за мачове от Световното в Катар в раздел „На живо“, ще можете да грабнете 4 бонуса, а също и талони за участие в жребия с атрактивни предметни награди. Повече за тази специална оферта и нейните правила, ще научите, в следващите редове на статията ни.

Правила и условия на „Бонус 4 – 4 – 2“

Този бонус е един чудесен начин да вземете участие в жребия, който ще ви даде възможност да спечелите някой от двата чисто нови телевизора предложени от Уинбет. За тази промоция важат същите условия, каквито и за „Бонус Стоичков“. Нека обаче да видим повече детайли за офертата:

  • При направа на четири квалифициращи залога на срещи от Световното в Катар в секция на „На живо“, ще грабнете 4 бонуса, които носят и 1 талон за участие в жребий;
  • На всеки получени 4 бонуса ще взимат по 1 талона за жребия за телевизорите;
  • Жребият ще се тегли до 24 ч., след като свърши последния двубой от Мондиала;
  • Четирите залога трябва да бъде единични и да бъдат поставени на коефициент не по-нисък от 1.30 в раздел „На живо“ в Уинбет;

Промоцията е пряко свързана с „Бонус Христо Стоичков“, за който можете да прочетете повече информация на нашите страници. Ако се затруднявате с прочита на правилата, можете да влезете в сайта Winbet.bg и да помолите поддръжката да ви съдейства с допълнителни сведения.

Обобщителни думи

Световното първенство по футбол в Катар, е още по-интересно с промоциите на Winbet. Операторът предоставя наистина страхотни оферти, от които ще останете без дъх. На нашите страници ще откриете и още няколко любопитни предложения, от които можете да се възползвате. Сега обаче е време да се разделим и да ви пожелаем много късмет и успехи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *