3 Genie Wishes слот игра

Home » 3 Genie Wishes слот игра

Синият Джин е излязъл от лампата си и сега застава пред вас, сияещ и нетърпелив да служи на новия си господар: “Като награда ще ви изпълня три желания. Преди да си ги пожелаете, ще трябва да кажете “Пожелавам”, а след това да кажете какво желаете.”. Както вече се досетихте, в този слот вие ще бъдете своеобразен Аладин.

Ревю на играта


Онлайн слот играта 3 Genie Wishes се състои върху мрежа 5х4, която съдържа 11 символа и 50 омагьосани печеливши линии. Волатилността е средна, а RTP е 96.53%.

Действието се развива в сърцето на пустинята, близо до арабски град. Дворецът на султана със златен купол се извисява отляво на екрана, докато друга сграда може да бъде забелязана отдясно. Барабаните са красиво украсени със златни мотиви и скъпоценни рубини, а тематична арабска музика допълнително ви вкарва в още по-добра атмосфера.

Мисията на Джин е да ви помогне с постигането на най-голямата печалба от 519 пъти по вашия залог. По този начин той не се интересува дали ще играете с минималния залог от 0.50 евро или с максималния от 50 евро. И без това слотът ви позволява да коригирате настройката за залози, от броя на монетите на ред до стойността на единичната монета.

Само с едно движение Джин пълни барабаните със силни и слаби символи. Аладин, принцесата и лошият магьосник са символите, които бихте искали да попадат най-често върху барабаните.

Аладин носи множител от 6х за 5 символа на линия;
Жасмин (принцесата) ще ви донесе 4х за 5 символа на линия;
Лошият магьосник – 3х за 5 символа на линия;
Папагалът – 2.5х вашия залог за 5 символа на линия;
Маймуната – 1.8х за 5 символа на линия;
Асото – 1.6х вашия залог за 5 на линия;
К – 1.4х вашия залог за 5;
Q – 1.2х вашия залог за 5;
J – 1х вашия залог за 5.

Символът на Джин е уайлд в този слот. Той може да замести всеки друг символ, с изключение на скатера, без да променя външния си вид. Джин попада подреден върху барабаните в основната игра, но изчезва по време на функцията с безплатните завъртания.

Лъскавата, златна лампа е скатер символът. Когато тя се появи на барабани №1, 3 и 5, той изплаща 1х вашия общ залог. Лампата не само може да пусне на свобода Джин, но също така може да задейства бонус функцията. Сега разбрахте ли защо лошия магьосник се влияе толкова добре от лампата?

Характеристики и бонуси на слота


Ако получите 3 скатер символа върху барабаните, ще отключите едната бонус опция. В нея ще видите как лампата се появява на екрана и позволява на Джин да излезе от затвора си. Той започва да се смее, докато прави някаква магия. В лявата част на екрана се появяват три обекта, които са знак да си пожелаете нещо.

Вълшебният Джин иска да изберете един от трите предмета – торбичка, античен сандък или златна ваза. В тия предмети може да намерите:

  • Безплатни завъртания с дъжд от уайлд символи – ще получите 10 безплатни завъртания с уайлд символи, добавени на произволен принцип при всяко завъртане;
  • 6 безплатни завъртания с лепкави уайлд символи, които остават лепкави дори и след попадането им върху барабаните;
  • Висока награда, която веднага ви носи множител между 10х и 500х вашия залог;
  • Малка награда, която носи съкровище на стойност 1х вашия залог.

Заключение


Онлайн слотът 3 Genie Wishes оживява добре позната арабска история и може да промени живота ви точно така, както го прави с Аладин. Бъдете необработения диамант, намерете лампата, разтрийте я три пъти и сте готови да бъдете изумени от силата на Джин, който от своя страна ще ви се отблагодари с богатство на стойност 519 пъти по вашия залог.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *