20 Mega Slot – слот игра

Home » 20 Mega Slot – слот игра

Ако желаете да се впуснете в класическите слот заглавия, които обхващат модерната естетика, със сигурност ще се наложи да опитате 20 Mega Slot разработката на CT Interactive. Хазартните личности, които са професионалисти в слот игрите, обичат класическите слотове, тъй като те правят играта им още по-забавна, а 20 Mega Slot е специален с това, че предлага огромни изплащания.

Ревю на играта

Настоящият слот на CT Interactive може да се похвали като наелекризиращ, ако разгледаме неговия външен вид. Влизайки в него, може да видите различните символи, висящи по барабаните, които от своя страна са достатъчни, за да сформират някоя комбинация. От своя страна слотът предоставя възможност за удвояване на печалбите с едно щракване, в случай, че вече постигнете печалба, но тя не ви удовлетворява напълно. Мрежата, формираща се върху барабаните, е стандартна – 5х3, а вашата задача ще е да постигнете наградата от 200х пъти по вашия залог на 20-те печеливши линии. Ако сте нови в света на хазарта, вероятно ще трябва първо да се запознаете с печелившите линии и как работят те.

Фонът на този пени слот наподобява изисканост, а сам по себе си и нотка на модерност. В добавка, символите със звезди, които може да откриете тук, могат да ви доведат най-близо до дългоочаквания джакпот. В случай, че играете този слот с реални средства, то може да определите залога си, базирайки се на броя печеливши линии, които искате да използвате. Това означава, че минималната ставка е $0.10, докато максималната такава – $50.00 на завъртане. Волатилността е средна, а RTP възвръщаемостта – 96%.

Със сигурност 20 Mega Slot е един от най-тематичните за лятото разработки. Свежестта, която произлиза от плодовете, съчетана с приятните цветове, които са част от общия изглед допринасят за още по-добро изживяване.

Характеристики и бонуси на слота

След като покрихме външните качества на този слот, е ред да преминем и към по-интересната за играчите част, а именно бонус функциите на този слот. 20 Mega Slot разполага с уайлд символ, който е изобразен като 7-ца и може да се появи на барабан №3, 4 и 5, за да донесе съответно 0.40, 4.00 или 10 пъти по вашия залог. Изненадите не свършват дотук, тъй като слотът предлага и скатер символ – блестяща звезда, която може да се появи 3, 4 или дори 5 пъти на барабаните, с което да донесе на играча 1, 4 или 100 пъти по неговия залог.

Функцията за удвояване на печалбите, която вече споменахме, е включена и тук. Когато постигнете печалба, която е по-малка от 10 пъти от вашия първоначален залог, може да се възползвате от тази функция. Натискайки бутона за удвояване, вие ще стартирате функцията, а на вашия екран ще се покаже обърната карта с лицето надолу, като вашата задача ще бъде да познаете правилния ѝ цвят и дали тя е червена или черна. Също така може да се нагърбите с още по-голяма прогноза, ако прецените, че искате да си учетворите печалбата, но в този случай ще трябва да познаете каква е и боята на дадената карта.

Интересното тук е, че играчът може да заложи дори половината от печалбата си, използвайки бутона за “half gamble”.

Заключение

20 Mega Slot е поредната добра разработка на известният разработчик на казино софтуер CT Interactive. Играта е с блестяща графика, а бонус функциите са изцяло подходящи, както за начинаещи хазартни личности, така и за хора, оглеждащи се към по-разнообразни заглавия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.