20 Clovers Hot слот игра

Home » 20 Clovers Hot слот игра

Добре дошли в един от най-щастливите онлайн слотове с плодова тема, поне що се отнася до комбинациите от символи, в които популярните плодове са в компанията на други ирландски знаци – подкови, звезди и четирилистни детелини. Разработен от Casino Technology, 20 Clovers Hot е иновативен онлайн слот с 20 печеливши линии, уайлд и скатер символи, както и максимален потенциал от 500 пъти по вашия залог. Нека се потопим в поредната класическа онлайн игра, която се очаква да задоволи горещото ви желание за забавление!

Ревю на играта

Както вече споменахме, плодовете се срещат доста в този слот. Въпреки това, може да сте очаквали обикновена онлайн игра с класическа тематика и остарели графики, но грешите, тъй като креативният екип на CT Gaming е проектирал красиво издание с вълнуващ анимационен вид. Както се подразбира от самото заглавие, голяма част от символите са плодови – череши, сливи, портокали, а с тях идват и останалите по-силни знаци, като например подкови, камбани и златни монети. Златната звезда е скатер символът тук, а четирилистната детелина – уайлдът.

Разработчикът успя да създаде още една ретро-плодова игра в модерен стил, която да привлече дори и най-новите играчи, които тепърва се ориентират в тази сфера. Тъй като е изграден с HTML5, тази класика може да се играе, както на компютър така и на всеки таблет или смартфон.

Когато става въпрос за залози, ще имате възможност да поставите такъв със стойност между 0.01 и 10 кредита за активна линия. Действието в 20 Clovers Hot се развива върху 5 барабана и 3 реда, а извън играта на всички възможни линии може да правите избор и на по-малък брой активни такива. Изцяло ваш е изборът, дали ще имате 1, 5, 10, 15 или всички 20 възможности за генериране на печалби. Възвръщаемостта към играча (RTP показателят) тук е малко под средния такъв – 95.55%.

Що се отнася до символите, черешите, сливите и портокалите са най-слабите символи, които може да срещнете и носят печалби до 5 пъти по вашия залог. Непосредствено пред тях стоят подковата и камбаната, които са и най-ценните обикновени символи, възнаграждаващи играчите с 1х, 4х или 20х техния залог за 3, 4 или 5 идентични символа върху печеливша линия.

Ревю на 20 Clovers Hot

Характеристики и бонуси на слота

Тъй като 20 Clovers Hot е онлайн игра в класически стил, тя не предлага някакви специални функции, но за сметка на това има два специални символа, които с усложливост помагат на играчите при формирането на повече печеливши комбинации.

Уайлд символът с четирилистна детелина може да се появи на всички барабани и има функцията да замести всички останали символи, с изключение на скатера. Освен това, при получаване на 3, 4 или 5 от тях в комбинация, ще бъдете възнаградени съответно с 2х, 20х или 50х по вашия залог.

Най-полезният символ в 20 Clovers Hot остава скатер звездата, която не задейства функция с безплатни завъртания, но пък носи най-високите печалби – 5х, 20х или максимум 500х по вашия залог, при наличието на 3, 4 или 5 такива символа на печеливша линия.

Заключение

Някои играчи може да имат проблем с ниския диапазон за залози на този слот, но пък това от друга страна е добре за играчи, които търсят слот с точно такива характеристики. В допълнение на това, геймплеят и визуалните ефекти са на необичайно високо ниво за игри с класическа тематика, каквато е тази с плодовете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *