20 Burning Clover слот игра

20 Burning Clover е поредния слот, част от поредицата на EGT Digital, който ви въвежда в свят на спокойна игра, където ярките символи и прогресивните джакпоти създават уникално преживяване. Присъединете се към нас, докато изследваме характеристиките на играта и възможностите, които тя предлага, различните видове забавление, както и не на последно място – наградите.

Ревю на играта

20 Burning Clover слот ревю


20 Burning Clover е вълнуващ слот, който идва с игрална решетка от 5 барабана, 3 реда и 20 фиксирани линии за залагане. С благодарение на четирите си прогресивни нива на джакпот, този слот предлага вълнуваща възможност за големи печалби.

Характеристики и бонуси на слота


Уайлд символ: Представен като детелина, този символ е универсален заместител за всички символи на решетката, с изключение на скатер символите. Забележете, че този уайлд символ има свойството да се разширява, когато образува печеливша комбинация, елегантно се разпростира по всички барабани. Той се появява само на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан.

Разпръсващи символи: 20 Burning Clover се гордее с не един, а два скатер символа. Първият е уайлдът с долар, носещият най-големи печалби символ. Вторият скатер символ е звезда и предлага изплащания навсякъде, където се появи на 1-ви, 3-ти и 5-ти барабан.

Функция Clover Chance Jackpot: Добавя вълнуващ аспект към играта и може да се активира случайно, независимо дали сте в основна игра или се наслаждавате на свободни завъртания. Последователността се развива по следния начин: първо се изплащат всички печалби от играта, която е активирала Clover Chance Jackpot, след което играчите вече могат свободно да се потопят в тази завладяваща функция.

В рамките на Clover Chance Jackpot функцията, играчите избират от сред 15 сандъка, всеки с различни символи. От тези сандъци, 12 съдържат перлени символи, като цветът на всяка перла съответства на определено ниво на Clover Chance Jackpot. Останалите сандъци съдържат специални символи за повишаване на нивото.

Ако играч успее да събере някой от тези специални символи за повишаване на нивото, той се издига до следващото ниво на Clover Chance Jackpot, при условие че вече е събрал всички три съответстващи перли.

Възможни за достигане нива на Clover Chance Jackpot:

  • Grand Jackpot: Постига се чрез събиране на 3 червени перли или 3 зелени перли заедно със символ на зелена детелина;
  • Major Jackpot: Постига се чрез събиране на 3 зелени перли или 3 сини перли заедно със символ на синя детелина;
  • Minor Jackpot: Постига се чрез събиране на 3 сини перли или 3 лилави перли в съчетание със символ на лилава детелина;
  • Mini Jackpot: Постига се след събиране на 3 лилави перли.

Всички тези джакпоти са прогресивни по своята същност, но е важно да се отбележи, че по време на функцията Clover Chance може да бъде получен само един от тях.

Освен това играта предлага и функция за залагане. Играчите могат да залагат всяка печалба, която е по-малка от 35 пъти началния залог. Играчите могат да рискуват, като щракнат на ‘x2’ и изберат червено или черно. Ако техният избор на червено/черно се окаже правилен, сумата на залога се удвоява. В случай на грешен избор, играта приключва, а заложената сума се губи. Стойността е ограничена до максимум от 5 опита за залагане.

Заключение
20 Burning Clover се отличава с визуално завладяващ дизайн, който комбинира ярки графики с класически чар. Символите, включително плодове и звънчета, внасят чувство на носталгия. Заедно с атрактивните визуални елементи, играта предлага и звукова декорация, която въвлича играчите в приятна атмосфера, предлагайки живописни мелодии.

Заключение


С вълнуващи джакпоти, динамична игра и визуално привлекателен дизайн, 20 Burning Clover е препоръчителен избор за почитателите на такъв тип слотове. С прогресивната си функция Clover Chance Jackpot и атрактивните символи, играта предлага както носталгия, така и вълнение. Независимо дали преследвате джакпота или се наслаждавате на функцията за залагане, 20 Burning Clover предлага поглъщащо приключение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *