10 Crystal wish слот игра

Почеркът, че ЕGT Digital продължава да мисли в насока класически игри се потвърждава и в тази разработка – 10 Crystal Wish. Този слот разполага със стандартна 5×3 решетка и 10 фиксирани линии, украсени със светещи гемове и кристали, които се въртят на барабаните, за да ви поднесат вълнуващи печалби. За да увеличи вашия шанс за спечелване, уайлд символът се разширява, покривайки целия барабан, винаги когато се появи, а също така може да задейства и респин и да създаде още възможности за печеливши комбинации. Ако късметът не е на ваша страна, 10 Crystal Wish също предлага функция за рискуване, която ви позволява да удвоите вашия спечелената сума.

Ревю на играта

10 Crystal wish слот ревю

10 Crystal Wish е класически 5×3 слот с 10 фиксирани линии, предлагащ две основни игрови функции: уайлд символът, който може да се разшири на барабаните, задействайки респин, и функцията “рискуване”.

Разнообразието сред класическите видео слотове с плодове нараства, а светещите символи тук, представени в тази игра, са както следва – светещи кристали в жълто, розово, синьо и червено, както и бляскав син диамант. Те се съчетават със златен звънец, бляскава червена 7-ца и звезда. Ето разбивка на всички символи и техните съответни изплащания:

  • Звезда: Уайлд символ;
  • 7-ца: x0.50, x2 или x3.50 за 3, 4 или 5 символа;
  • Звънец: x0.25, x0.60 или x1.20 за 3, 4 или 5 символа;
  • Диамант: x0.10, x0.25 или x0.60 за 3, 4 или 5 символа;
  • Червен кристал: x0.10, x0.20 или x0.50 за 3, 4 или 5 символа;
  • Син кристал: x0.10, x0.20 или x0.40 за 3, 4 или 5 символа;
  • Розов и жълт кристал: x0.05, x0.10 или x0.25 за 3, 4 или 5 символа.

10 Crystal Wish също разполага с Кловър Ченс Джакпот на EGT, предлагащ четири нива на прогресивни джакпоти, които играчите могат потенциално да спечелят: Огромен, Голям, Малък и Мини. Ако функцията за джакпот се активира случайно по време на играта, е гарантирана спечелена едно от тези нива на джакпот.

Характеристики и бонуси на слота

Уайлд символът, представен със светещи кристални звезди, се появява на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан. Когато се появи, той се разширява, превръщайки целия барабан в уайлд, отваряйки възможности за повече печеливши комбинации. Той също така задейства безплатен респин. Барабаните, съдържащи уайлд символи, се заключват на място, докато останалите барабани се респинват. Ако се появи нов уайлд символ по време на респина, се предоставя още един респин, с максимум възможни три превъртания.

Ако спечелената сума е равна или по-малка от 35 пъти вашата залог ставка, можете да активирате функцията “рискуване” (Gamble), като натиснете бутона “x2”. По време на тази функция играчите трябва да познаят цвета на закритата карта – червен или черен. Верен избор удвоява вашата печалба, докато грешен избор ще ви доведе до загуба.

Начинът, по който функцията за джакпот работи, е следния: след завършване на завъртане в основната игра, функцията може да се активира случайно. След това играчите избират съкровищници, съдържащи специални символи, съответстващи на различните нива на джакпоти. Събирането на 3 перли от всякакъв цвят – червени, зелени, сини или лилави – дава джакпота, докато събирането на 3 перли и съответстващият камбана символ на същия цвят – зелен, син или лилав – дава следващото ниво на джакпота.

Заключение

10 Crystal Wish съчетава няколко ключови неща – символа с камбанка и късметлийската 7-ца, както и множеството от блестящи и светещи кристални символи. Фонът на барабаните е изчистен и добре изработен, като поддържа простотата на играта, докато насочва вашия фокус върху барабаните.

По отношение на музикалния саундтрак, тя приема съблазнителен подход, гарантирайки, че не засенчва визуалната част. Той съпътства детайлната графика и анимации, подобряващи общия опит, като създава атмосфера, напомняща за златната епоха на слотовите игри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *